«december 2023»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
2014-03-14 13:55 | 0 kommentarer

Correct
Jaha, då var han ÄNTLIGEN här......SOM jag har väntat. Det jag skrivit om i tidigare inlägg har alltså handlat om denna fina kille här ovanför. Han heter Correct och är ett svenskt halvblod. Min nya stjärna som jag hoppas kommer trivas här, men som även lever upp till mina förväntningar och jag hoppas allt ska gå bra!  Förra måndagen besiktades han utan anmärkning och i onsdags kom han hit. Hitills en väldigt social kille, som tagit flytten med ro. Han tycker dock att jag är larvig som inte låter honom gå tillsammans med Pirat och Miranda, men det är bara en försiktighetsåtgärd, mest för Mirandas skull, då jag är rädd om min gamla tant. Curre, som han kallas, verkar dock ganska okomplicerad när det gäller andra hästar så jag tror det kommer gå bra den dagen jag släpper ihop dom.   Jag har delat av hagen så dom har möjlighet att nosa på varandra och har nära kontakt på det viset. 
Ser verkligen fram emot att få börja rida på allvar igen, även om jag kommer ta det lugnt nu i början innan vi lärt känna varandra. Kommer jobba honom mkt från marken först och etablera en relation på så vis innan jag rider honom, känns bäst.

Ruffa fortsätter med sitt löp och går i dagarna in i höglöp. Snuffe börjar bli mer och mer intresserad så idag på långpromenaden fick dom turas om att vara kopplade, så ingen tjuvparning sker. Nu är det alltså inte långt kvar alls till Immiz börja löpa, hon brukar börja när Ruffa kommit in i höglöp! Håller er uppdaterade om läget!

Tack för att du läste! 
Sköt om dig och var rädd om dig!
KRAM KRAM


2014-03-11 20:04 | 0 kommentarer

Nu har Ruffa äntligen börjat löpa, vilket betyder att Immiz också kommer börja löpa inom kort.   Åh, va spännande det blev nu!! Den här parningen har jag sett fram emot sen förra gången Immiz löpte, men då valde jag att inte para henne för att jag kände att det inte stämde. Att ta en kull för mig är ett stort åtagande och därför vill jag att allt ska kännas bra och det gör det nu!  Bara hålla tummarna att allt går som det ska nu!

I morgon kväll händer det nå jätte spännade här hemma, som jag sett fram emot sen april förra året och nu ska det ske. Känns sååå jäkla roligt, men samtidigt spänt och nervös såklart! Hoppas allt stämmer till 100 % denna gång!! Känns bra i magen! Mer info kommer!

Kort rapport från oss!
Sköt om dig och var rädd om dig!
TACK för att du läste!

KRAM KRAM


2014-03-03 10:40 | 0 kommentarer

Som endel redan vet sökte Woogiebox Balzack Pampas "Hugo" ett nytt hem pga ändrad arbetssituation hos sin familj. Detta var ett tungt beslut av hans familj och jag känner verkligen med dom. Måste vara fruktansvärt att behöva skiljas från sin älskade familjemedlem, samtidigt som det inte finns nåt annat alternativ i vissa lägen. Sänder massa kramar till Hugos familj!!

Hugo har nu funnit en ny familj och jag tror att han kommer trivas kanon där. Önskar er STORT lycka till med er nya familjemedlem!

För vår del är det bara väntan som gäller känns det som. Väntan att Immiz ska börja löpa och väntan för något annat som kommer att ske idag. Något jag ser fram emot väldigt mkt och något som kommer bli VÄLDIGT roligt om allting går som det ska!! Mer info kommer när allt är klart!

I helgen hade vi besök av våra älskade vänner Woogiebox Boston Gold "Boston" med flock. Och vi tog oss en långpromenad i skogen, sååå skönt och avkopplande. STORT TACK för att ni kom och förgyllde vår dag!!  Det gör vi om snart!

Nu väntar stallet!
TACK för att du läste!
Sköt om dig och var rädd om dig!

KRAM KRAM


2014-02-15 10:53 | 0 kommentarer

Känns som det var igår jag skrev här, men det verkar som tiden runnit iväg utan att jag ens lagt märke till det. Hoppas ni har det bra där ute?? Alla Woogieboxare, hussar och mattar och självklart andra läsare också. Kanske är du en blivande Woogieboxare, du är i så fall varmt välkommen!

Just nu händer det inte så mkt hos oss, inget utöver det vanliga. Och det vanliga innefattar massor med motion för hundarnas del. Ute med hästen och motionerar varannan dag, minst 1 timme, så dom är trötta och nöjda! Sen är det alla de andra sysslorna som hör till ett hem med barn, hundar, hästar osv. Ja, ni förstår. Sen ska jag hinna med och jobba också mitt upp i allt det. Men det är sååååå jäkla roligt, trivs som fisken i vattnet, så jag klagar absolut INTE. LÖÖÖÖV IT!!

Har fått kontakt med några nya valpköpare inför kommande kull och hitills har det känts väldigt bra. Ni känns väldigt seriösa och det känns som ni tänkt igenom ert valpköp grundligt! Vi hörs snart igen! Jag väntar självklart på att Immiz ska börja löpa, ser fram emot denna kull väldigt mkt.

TACK för att du läste!

Sköt om dig och var rädd om dig!

KRAM KRAM


2014-01-09 10:14 | 0 kommentarer

Nu är det nytt år och nya möjligheter!! Hur var erat nyår för er? Jag är nyfiken på hur det gått för er på nyårsafton med smällare och fyrverkerier, slå mig en pling, eller skicka iväg ett mail, så får jag veta hur det gått för era hundar (valpköpares hundar).  Ingen av mina hundar reagerar på varken fyrverkerier eller smällare och det är så otroligt skönt. Det finns så många stackars hundar som far illa, blir skrämda och som flyr för livet för dessa onödiga grejer som vi människor måste pyssla med.
Jag tycker så många många andra, att det borde bli ett förbud för privatpersoner att skjuta upp fyrverkerier och använda smällare. Det skulle endast utvalda personer få göra och då enbart på vissa ställen. Hoppas att det i framtiden blir lag på det. Min systers hund är vettskrämd för smällare och fyrvekerier. Han får verkligen panik och när nyårsafton nalkas så vågar han inte gå ut när det är mörkt. När nyårsafton varit, så tar det lång tid innan han kan gå ut när det är mörkt och göra sina behov. Lite jobbigt, med tanke på att det nästan alltid är mörkt denna årstid. 

Nu börjar den här eviga väntan igen, på att Immiz ska börja löpa. Även om det är alldeles för tidigt att börja vänta nu, så gör man ju det omedvetet. Man går och tänker och väntar på att det ska ske. Ska bli så spännande att göra denna kombination, så jag kan spricka.

Nu är det dags för mig att gå ut och fixa i stallet, göra i ordning till hästarna för kvällen och sen in och äta lunch och sen iväg till jobbet.

Sköt om dig och var rädd om dig och din hund!
TACK för att du läste!
KRAM KRAM


2013-11-19 18:16 | 0 kommentarer

Usch, får jätte dåligt samvete, har inte skrivit här på JÄTTE länge.....ber om ursäkt för det!! Hoppas ni har det bra där ute alla valpköpare, samt alla ni som läser på vår sida.
Här rullar det på som sjutton känns det som, planerna blev ju ändrade och det blev ingen mer kull för oss i år. Beslutet känns super bra och jag är glad att jag gjorde det!

Det har rullat in lite bilder från er valpköpare och det är alltid roligt att få ta del av era bilder. Underbart att se hur era hundar utvecklas, så fortsätt med det!

Med oss är det jätte bra, vi inväntar nu stora internationella utställningen i Stockholm. Ska bli jätte kul att ställa där igen, självklart också väldigt nervöst, men det hör till.   

Måste bara dela med mig av något som gör mig fruktansvärt irriterad. Som många redan vet, som följer min blogg, så har jag hästar och en av dom är en körhäst som jag kör regelbundet. ALLA hundar är med mig då jag kör och dom är super duktiga, sköter sig exemplariskt när det kommer bilar, människor, andra hundar osv. Dom vet exakt hur dom ska göra och vart dom ska gå och ställa sig.
Oftast när bilar passerar så får man ett glatt leende, men i vissa enstaka fall, så kommer det någon idiot, som stör sig så fruktansvärt på att det "råkar" gå en häst på vägen och dessutom 5 hundar!!!! Det måste ju vara fruktansvärt att få se det när man är ute och åker på en grusväg!!! Endel har till och med gasat förbi så gruset sprutat!! Fattar inte hur man är funtad då!!  Så sjukt irriterande!!

Tack för att du läste!
Sköt om dig och var rädd om dig!

KRAM KRAM 


2013-10-03 11:57 | 0 kommentarer

Jag har tagit beslutet att vänta med att para Immiz till hennes nästa löp. Jag känner inte att jag har varken tiden eller engagemanget att skaffa en kull just nu och därför har jag tagit detta beslut. Det betyder alltså att det kommer att bli till sommaren 2014 i stället. 
Känns skönt att beslutet är fattat och jag kan koppla av, man slipper oroa sig för att något går galet vid valpningen så man måste åka iväg till djursjukhus i snöstorm etc. Nu kan jag koppla av och se fram emot nästa sommar.

Ruffa är påväg ur sitt höglöp och Immiz är precis i början av sitt höglöp, men snart så är det lugnt med löptikar här igen. Snuffe sköter sig som vanligt med glans, men tycker att jag är korkad som inte tar med honom + den löpande tiken upp till stallet, så han får para.

Det var lite kort rapport från oss!
Tack för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!
KRAM KRAM 


2013-09-29 11:10 | 0 kommentarer

Incirias Nice N BeautyIgår var vi på utställning i Lindesberg. Kvällen innan så var jag sådär halvsugen på att åka, kändes nästan som jag skulle kunnat ställa in det, men åkte ändå.  Och vilken tur att jag bestämde mig för att åka!!!!   Min ÄLSKADE Tix blev alltså BIR igår, för domare Fredrik Norgren. Han poängterade också att det var så trevligt att se en så sund boxer.   Mer om hennes kritik kan ni läsa på resultat sidan. Hur glad jag blev går inte att beskriva i ord, kunde inte förstå att det var sant först!! Tix  VANN............hon VANN, helt sjuk, obeskrivlig känsla!!   Vi stannade till BIS-finalen och där blev hon 7:a kan man säga. Det var 10 hundar i finalen och han plockade ut henne som 7:e hund. Men det spelar ingen som helst roll för mig, för jag var ändå euforiskt glad över att hon blivit BIR min älskade, underbara Tix!!   

En till glädjande nyhet är att Immiz löper och parning är planerad nästa lördag 5 oktober. Återkommer om info angående hane, när allt är klart.

Nu ska vi ta en långpromenad i skogen & njuta åt gårdagens resultat och dagens underbara höstväder!! 

TACK för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!
KRAM KRAM 


2013-09-22 10:36 | 0 kommentarer

Incirias Imagine-Starlight 'Immiz'
Nu var det väldigt länge sen jag skrev här. Känns som att sommaren sväljer all tid vid datorn, man sitter inte alls lika mkt vid datorn på sommaren som man gör på vintern.   Hos oss är det bara bra, Ruffa löper och är inne på dag 9. Vilket betyder att Immiz också kommer börja vilken dag som helst. Hon brukar alltid börja, när Ruffa går in i höglöp och det är första dagen i morgon. Immiz har börjat bli ordentligt svälld, så därför vet jag att hon kommer börja vilken dag som helst.
Miranda (min ena häst) skadade gaffelbandsfästena för ca 5 år sen. Lång konvalesens, men hon blev helt återställd. Nu har hon blivit halt på det benet igen och är svälld just på samma ställe, men det är inte alls så som det var sist, men pga detta så har hon fått vila, så hon får läka i lugn och ro. Detta betyder att jag får ordna till det så hundarna får sin motion på annat sätt. Så igår cyklade jag och min dotter till mitt jobb. Så underbart att se 5 hundar göra sitt allra yttersta och att se deras kämparglöd får mig att gråta en skvätt för att jag blir så stolt och rörd!

Tack för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!

KRAM KRAM 


2013-08-15 10:59 | 0 kommentarer

Snuffe bugar & tackar för alla gratulationer han fått, både här på hemsidan & på facebook! TACK så mkt för att ni tänkt på min älskade boxerkille!

Här går vi i väntans tider, väntan på att Immiz ska börja löpa så jag får para henne igen. Ser fram emot det sååååå himla mkt.  Hoppas allt går som jag önskar, ni får gärna hålla tummarna!

För övrigt mår vi kanoners, nu börjar man känna att höstvädret gör sig påmind, både i temperatur & nederbörd & jag älskar ju hösten, det är min ABSOLUTA favorit årstid!! Såååå vacker! 

Mitt sökande efter den rätta hästen fortsätter, har fortfarande inte hittat det jag söker. Men på tisdag ska jag tillbaka till en häst som jag fastnat lite extra för & hoppas att han ger mig samma vibbar som sist, utan bus.   I så fall flyttar han till mig!!

Tack för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!

KRAM KRAM 


«  01  02  03  04  05  06  07  08  »

RSS