«augusti 2020»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Förkylningar...
2012-02-13 13:29

Här är det förkylningar som förföljer oss!  Inne på andra förkylningen på kort tid, så det märks verkligen att det är förkylningsperioder nu. Skönt när den är över!

Ruffa blir tjockare & tjockare & sover tyngre & tyngre, ska verkligen bli spännande att se vad som gömmer sig där inne, kan knappt bärga mig. Dags att boka tid för herpesspruta snart, viktiga saker! Hoppas verkligen att hennes valpning går bra, så man slipper åka in till Strömsholm.

Så har en mkt stor röst lämnat oss, jag pratar självklart om Whitney Houston. Vilken talang & va bortkastat sen. Hon hade ju, enligt tidningarna, drogproblem & det var förmodligen detta som tog livet av henne, även om dödsorsaken inte är utredd än, så kan man ju själv tänka sig att det var drogerna som var orsaken. Usch, dessa droger, otäcka saker som man inte ska befatta sig med överhuvudtaget.
På ett sätt är det synd om dom som fastnar i skiten & inte kan ta sig ur det, men på ett sätt är det ju självvalt.

Har ÄNTLIGEN satt igång hästarna efter 2 månaders ofrivillig vila. Min ridhäst lyckades trampa av sig en bakssko & när hovslagaren skulle sko henne, så fanns det inte så mkt att fästa skon i, därför ville jag inte rida henne, så hon belastade hoven med risk för att hon skulle trampa av sig den igen & då hade det inte funnits någonting att fästa skon i. Så det ville jag inte riskera! Men nu är hon nyskodd & vi är på G igång igen!! Såååå otroligt härligt att börja rida igen när man hållt uppe ett tag! DET blir också en slags drog kan jag säga!  Men en mkt bättre drog!!

Tack för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!

KRAM KRAM 


1 kommentarer
Namn: Ann-Britt
Tidpunkt: 2012-02-13 17:04
Håller med dig hur bra man än sjunger och hur stor stjärna man är så kan jag inte respektera att man använder droger, varit bättre de givit lite av sina stora gager till de fattiga än köpa droger, varför behöver dom det alla andra stackare som jobbar får väl klara sig utan tänker på alla som jobbat i gruvor hur hemskt var inte det !!! Tråkigt att de ska förspilla sina liv så ! Nog 0om detta men jag blir så arg när man tycker sååå synd om dom som det står i tidningarna .
Så kul Ruffa börja bli riktigt tjock så härligt när man börja känna rörelser nog det underbaraste underhela dräktighetetn bara två veckor kvar Krya nu på dig så du blir bra till dess Kram

Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: