«augusti 2020»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Bilar...
2011-09-29 11:25

Ibland är det inte alltid så enkelt att vara bilägare. Det är kanoners när bilen rullar & går som tåget & ingenting händer. Men när det händer något står man där helt strandsatt & eftersom man inte är sådär jätte haj på bilar & deras fel, så kan man inte heller bedömma vart felet sitter.  Igår när vi var påväg hem, så skrapade det till i bilen & alla lampor på instrumentbrädan började lysa + att det luktade lite bränt. Efter ett tag slocknade alla lampor utom 2 & dom fortsatte lysa hela vägen hem. Väl hemma så öppnade jag motorhuven & kikade, men jag tyckte inte att jag såg något som var konstigt, men som sagt, då är man inget proffs.
I morse ringde jag El & dieselservice här i Sala & beställde tid för att lämna in bilen, på måndag morgon skulle det ske.
Satte mig sedan vid datorn för att kolla mailen & började då i samma stund att prata med en god vän. Berättade för honom om hur det gått till igår & han sa direkt, har du kollat så inte fläktremmen är av!! Eh.....näää, det hade jag ju inte, så jag gick ut direkt & kikade. Mkt riktigt, fläktremmen som går till generatorn var av. Gissa om jag blev överlycklig över att det var ett så "enkelt" fel.
Då var det bara att ringa Mekonomen & beställa rem. Och sen ringa tillbaka till El & dieselservice & avbeställa tiden på måndag.    Helt underbart kändes det!! Gissa om jag var tacksam till min gode vän, att han kom på detta!!! TACK för det!!

Igår var vi vid "vårt" kära sandtag med hundarna & dom röjde som sjutton & var överlyckliga. Med oss hade vi självklart allas vår Boston. Blev en impulsgrej, då min sambo slutade sent, så det var skönt att åka dit en stund & se dom underbart lyckliga hundarna!! TACK Christer & Boston för en MKT trevlig & rolig stund!!

Immiz fortsätter att ha tecken på dräktighet, men jag vågar inte hoppas det är så förän jag sett på ultraljudet att det gömmer sig små pluttar där inne! Den 6 oktober ska vi till veterinären & kolla det. SPÄNNANDE!!!!

TACK för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!

KRAM KRAM


1 kommentarer
Namn: ann-Britt
Tidpunkt: 2011-09-29 15:25
ja man borde ha en kompis inom varje fack kul för hundaran dom ahr det verkligen bra hos dig Kram
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: