Miranda o jag kör
Miranda är gårdens stora klippa, som alla kan luta sig mot om man känner sig lite vilsen, eller rädd. Hon är en helt underbar "tant". Är körd i jordbruk, har arbetat i skogen, körd i bröllop & det finns inte mkt som skrämmer denna stabila "tant". Hon bär stolt min dotter & tar mkt väl hand om henne.
Hon är född 1988 & har en ardenner som pappa, han heter PayDan. Hennes mamma är en fjording, som jag tyvärr inte vet något om.
Miranda ansiktePirat full fart
Här har ni Pirat, eller Cherries Pirat som han så fint heter i stamtavlan. Han är gårdens galning, även om han lugnat ned sig betydligt sen vi köpte honom. Han var en riktigt ligist när vi köpte honom. Gick INTE att gå in till honom i hagen utan långpisk, för då stegrade han sig över dig. Man kunde inte gå med honom utan långpisk & ja, han var helt enkelt en liten ligist, med STORA bokstäver!
Men nu har han lugnat ned sig & ligisten med stora bokstäver har blivit med små bokstäver i stället. Som sagt, han är forfarande ligist, men inte i lika stor bemärkelse. Han är född 1999 & hans pappa heter Borka & hans mamma heter Monlight Cherrie. En underbar liten häst, som man tycker oerhört mkt om, oavsett hur arg man än är på honom.
Pirat ansikte