«juli 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Väntans tider...
2015-05-04 18:01

Inget är som väntans tider.........eller hur det nu var!  Vet inte riktigt om jag håller med där, väntans tider anser jag oftast är jobbigt, för man vill ju helst att det man väntar på, ska ske omgående, såvida det inte är något negativt vill säga. Men i mitt fall, så känner jag att tiden liksom står still, vill ju veta om Immiz är dräktig, så jag kan koppla bort tankarna på OM hon är det eller inte. 

För övrigt rullar allt på som vanligt, bortsett från att Snuffe höll på att skrämma livet ur mig för ca 8 dagar sen. Klev upp som vanligt den morgonen och gjorde mina morgonsysslor, när jag var färdig att åka till jobbet så ropade jag på hundarna, alla kom utom Snuffe. Ropade igen, men han kom inte, ropade en tredje gång, då hörde jag att han kom ifrån vardagsrummet. När jag får syn på honom så ser jag till min fasa att han hoppar på tre ben, han stödjer inte på det ena bakbenet och jag kände paniken stiga inom mig!!!!!!!
Klämde och kände igenom honom, men han sa inte ett pip och jag kände inget konstigt. Dom fick gå ut och göra sina behov, sen in i bilen, Snuffe fick hjälp in i bilen, så inte det som hänt, skulle förvärras.
Ringde veterinären på väg till jobbet och fick en akuttid på eftermiddagen. Den dagen var LÅÅÅÅNG och den väntan var INTE trevlig! Mkt som snurrade i mitt huvud om vad det kunde vara och min fasa var att han dragit av korsbandet och jag var såklart väldigt ledsen och orolig. Väl hos veterinären, så konstaterade han att det INTE var korsbandet, fanns inget konstigt på röntgen och veterinären kliade sig lite i huvudet och funderade om och om igen vad det kunde vara. Till slut konstaterade han att han var varm och "degig" alldeles i närheten av knäet och att det förmodligen berodde på att han sträckt sig ordentligt. Gissa om jag blev glad!! Han satte in antiinflammatoriskt och ordinerade koppeltvång!
Redan dag 2 var han så gott som ohalt och jag kunde pusta ut, nu märks ingenting! 
Usch, man blir så otroligt orolig när det händer ens fyrbenta små älsklingar något, så man blir totalt slut!

Hoppas ni mår bra där ute!
Tack för att du läste!
Sköt om dig och var rädd om dig!

KRAM KRAM


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: