«oktober 2020»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Bättre sent än aldrig. ;-)
2011-06-07 13:22

Min älskade son

Usch då har man blivit en sån här person som är dålig att uppdatera sin blogg!!  Det vill jag ju inte, vill vara en sån som skriver en trevlig & innehållsrik blogg, så därför ska jag försöka skärpa mig, så det åtminstone blir lite oftare än det blivit nu!   Här rullar det på, med blöjbyte, ammning, hundaktiviteter osv osv!

Ni som känner mig vet redan att jag avskyr det här vädret som är ute just nu. Värmen! Vad ska den vara bra för, ingenting.  Det enda den är bra till är att man kan bada, bortsett från det så är den bara en pina, tyvärr!

Igår besökte jag vi grannstad Västerås. Först till "Glada hästen i spiltan", det är en hästaffär som har mkt fina hästgrejer. Letade efter ett träns, men hittade ingenting där som jag gillade, så det blev ett bett istället. Åkte sen vidare till Hööks & där hittade jag ett jätte fint träns till mkt bra pris. Blev lite nya borstar, en hovkrats + en flughuva också!   Så nu fattas bara ett fleecetäcke, halvtjockt vintertäcke, borstlåda + en huvudborste, sen har jag allt till nya hästen.
Allting funkar jätte bra med henne, hon är så lugn & trevlig & jag är verkligen SUPER nöjd med henne. Igår tog jag in henne i stallet, borstade henne & pysslade om henne. Hon njöt av fulla drag, en super mysig häst som jag kommer ha mkt glädje av!!     Tror jag, trallala!
Påväg hem stannade vi vid en liten "sjö" så hundarna fick simma & svalka sig. Tix som är ny på det här med simmande, hon fullkomligt ÄLSKAR det & duktig här hon. Självklart får hon ha en flytväst på sig, så det underlättar för henne. Hon är ju trots allt en unghund & känner inte riktigt sina begränsningar än. Dessutom boxer, så frågan är ju om hon någonsin kommer göra det!  Nåja, skämt & sido, visst kommer hon mogna hon också, även fast man inte tror det när man är mitt uppe i att ha en unghund!
Väl hemma efter en halvdag i V-ås + hundbad, så hade vi ett gäng trötta hundar här! Simma är MKT bra träning!
Vi hade trevligt bihang med oss också, nämligen Karin & Cass!! Tack Karin för en trevlig stund!

Nu ska jag byta blöja på min älskade son, som ni ser på en nytagen bild här ovanför! Fotad med min mobil, så det är ganska dålig kvalité!

Tack för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!!

KRAM KRAM


2 kommentarer
Namn: Ann-Britt
Tidpunkt: 2011-06-07 17:14
Så kul se ett leende från lillkillen han är så gooo så - Ska bli så kul att få hålla om honom : Ser vi framemot ! Bra du använder flytväst Kram Ann-Britt o de andra
Namn: marit
Tidpunkt: 2011-06-08 14:53
vilken sötnos! usch ja för värmen, Lovis klarar inte värmen nå bra, annars allt bra!kram
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: