«december 2020»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Bio...
2011-03-02 11:57

I måndags åkte vi till Västerås för att se om vi kunde hitta nå fina lampor att ha i fönstrena i vardagsrummet. Vi började med ÖB, där hittade vi givetvis inga lampor, men vi hittade maskindiskmedel till bra pris & så lite annat smått & gott. Sen ville självklart Lina ha en målarbok + kritor!
Efter det åkte vi till Erikslund (ett köpcenter) & där gick jag in på Djurmagazinet & Arken Zoo för att se om dom hade en dyna som jag kan ha till buren i bilen. Men jag hittade ingen dyna som hade den storleken som jag letade, typiskt!
Vid det laget var jag ganska less på att leta dyna, för det verkade inte finnas någonstans, bara rektangelformade mått på dynor, men inte fyrkantiga, som jag behövde.  

När vi gick in på Arken zoo träffade jag min kära vän Karin, som äger Woogiebox Beautiful Dreamer "Cassano" & det var självklart jätte roligt att träffa Karin, då vi inte setts på jätte länge!   Vi pratade & sen gick jag & Lina & hälsade på Cassano, som får följa med sin matte till jobbet.   Han kände självklart igen oss & hade rätt mkt huvudbry hur han skulle bete sig när "häxan" Susanne klev in i rummet. He he....
Han hade verkligen vuxit på sig till det positiva, mkt bredare i huvud & nosparti & han hade även utvecklats i kroppen, så jag blev positivt överraskad, verkligen JÄTTE roligt att se!!

Sen fick vi en spontanidé att gå på bio & se Gyllene Knorren!! Och den var verkligen jätte rolig & bra! Medan Janne & Lina gick & köpte biljetter passade jag på att socialträna Tix i centrala Västerås & det tyckte hon självklart var jätte spännande!! Film på när vi står utanför centrum biografen, finns om ni kikar på NYHETER.

Igår sammanstrålade vi med min kära vän Mona  & åkte sedan vidare till Karlssons i Morgongåva, för att kika efter lampor. Och där hittade vi jätte snygga lampor, så nu är det bara krokar som ska upp, sen är det bara sätta upp allihop! Nice!
Vi hade en mkt rolig stund med mkt skratt, som det alltid blir när jag & Mona Träffas!     Tack Mona för en trevlig stund!!

Nu är det dags för lunch, sen en långpromenad i skogen!

Tack för att du läste!
Sköt om dig & var rädd om dig!

KRAM KRAM


2 kommentarer
Namn: anki nyzell
Tidpunkt: 2011-03-05 16:30
Hur hinner du göra så mycket på en och samma dag.
Namn: Susanne
Hemsida: http://woogiebox.cybersite.se
Tidpunkt: 2011-03-05 16:52
Den dagen jag skrev om här blev ju speciell eftersom vi även gick på bio, så det blev ju en heldag. På en hel dag hinner man ju rätt mkt. Å vi var inte hemma förän vid nio den dagen. :-)

KRAM

Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: